tomcatSample

Issues and Questions related to running Apache Tomcat on z/OS
Post Reply
buleyhor
Posts: 7
Joined: Wed Feb 03, 2010 10:05 am
Location: OCE/OPS Muenchen

tomcatSample

Post by buleyhor » Tue May 18, 2010 2:11 am

hello we download the tomcatsample into USS z/OS 1.10 Now we start to buil a war file with ANT. under USS shell OMVS we start

ant buil.xml
Buildfile: /V1R10/usr/local/tomcat/TomcatSample/build.xml
Trying to override old definition of datatype resources

BUILD FAILED
Target "build.xml" does not exist in the project "Deployer".

Total time: 33 seconds
/V1R10/usr/local/tomcat/TomcatSample/>
/V1R10/usr/local/tomcat/TomcatSample/>

have anyone work with the tomcatsample i am not familär at time thanks for any tipps

horst

dovetail
Site Admin
Posts: 1850
Joined: Thu Jul 29, 2004 12:12 pm

Post by dovetail » Tue May 18, 2010 10:52 am

Your immediate problem seems to be in using Ant -
The default argument to Ant is the "target" name, and not the name of the ant script.

try:

ant -f build.xml

But the default file name is already "build.xml".

If you are trying to deploy a webapp to Tomcat, have you tried using the web interface for the "Manager" application?

The default URL for the Tomcat manager is:

http://host:port/manager/html

For more information:
http://tomcat.apache.org/tomcat-6.0-doc ... howto.html

BTW: for general Tomcat help (not specific to z/OS), you may wish to look at the Tomat user documentation, FAQs, and Mailing lists available at:

http://tomcat.apache.org/

Post Reply