Problem with ZFILE

General discussion on the JZOS batch launcher and toolkit
Post Reply
usaajrm
Posts: 80
Joined: Tue Feb 06, 2007 3:46 pm

Problem with ZFILE

Post by usaajrm » Tue Apr 21, 2009 1:40 pm

Trying to do a simple read and print exercise with ZFILEFACTORY with no success. It worked fine on the pc but fails on the host.
code snippet:
String filename = "//YYY.INPUTCRD";
BufferedReader rdr = null;
rdr = FileFactory.newBufferedReader(filename);
String line;
while ((line = rdr.readLine()) != null) {
System.out.println(line);
}

Error messages :

JVMJZBL1001N JZOS batch Launcher Version: 2.2.1 2008-03-19
JVMJZBL1002N Copyright (C) IBM Corp. 2005. All rights reserved.
CEE3501S The module libjvm.so was not found.
From entry point JzosVM::initializeVMArgs() at compile unit offset +0000008E at entry offset +0000008E at
address 3AA03A76.

Any insight is appreciated.

dovetail
Site Admin
Posts: 1856
Joined: Thu Jul 29, 2004 12:12 pm

Post by dovetail » Tue Apr 21, 2009 2:02 pm

This message means that your libpath is not setup correctly.

Are you using Java 6? If so, be forewarned that some genius changed the directories in the SDK - check the latest JZOS User's Guide for more info on setting up the JZOS batch launcher JCL.

usaajrm
Posts: 80
Joined: Tue Feb 06, 2007 3:46 pm

Problem with ZFILE

Post by usaajrm » Wed Apr 22, 2009 12:24 pm

Thank you. There was a problem with my STDENV cards. Which definitely impacted the LIBPATH. Thanks again. It is working.

akadian
Posts: 3
Joined: Tue Jul 01, 2014 10:59 am

Re: Problem with ZFILE

Post by akadian » Tue Jul 01, 2014 12:48 pm

I am getting BufferedReader cannot be resolved to a type. Anyone..any help??

Post Reply